Indlæser...

Levering og returnering

Betaling

Vi modtager betaling med Mobile Pay, MasterCard, Maestro, VISA, VISA Electron. 

Din ordre er først endeligt bekræftet, når du modtager en e-mail med fakturaen og information om, at din ordre er afsendt. Hvis en vare er udsolgt, fjerner vi den fra din ordre og justerer betalingen tilsvarende, så du kun betaler for de varer, du modtager. Betalingen trækkes først fra dit kort, når varerne er afsendt. Vi trækker aldrig pengene for udsolgte varer. 

Rabatkoder kan ikke tilføjes manuelt, efter ordren er modtaget.

Valuta og moms
Alle beløb er vist i DKK og er inklusive 25% moms.

Sikkerhed
Vi krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS.


Fragt og levering

Alle danske ordrer leveres med GLS. Vi efterstræber, at ordrer indgået før kl. 12:00 bliver sendt samme dag. Ordrer indgået efter kl. 12:00 bliver først afsendt den førstkommende hverdag. I travle perioder kan der forekomme længere leveringstid.

Vi tilbyder fri fragt på danske ordrer over 2000 DKK.

Fragtpriser og leveringstid for DANMARK:
GLS Hjemmelevering – 55 DKK
GLS Erhvervslevering – 55 DKK
GLS Pakkeshop – 40 DKK
Leveringstiden er 1-2 hverdage

Hvordan kan jeg følge min ordre?
Så snart din ordre er afsendt, sender vi en bekræftelsesmail med faktura og information om evt. udsolgte varer. Du modtager detaljerne om forsendelsen og trackingnummeret i en separat mail fra GLS. Vær opmærksom på, at det kan tage lidt tid, før sporingsdata er uploadet.

Manglende levering
FUB kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos GLS. Hvis GLS ikke kan levere din pakke ifølge din valgte leveringsmetode, vil pakken automatisk blive returneret til FUB og efterfølgende annulleret.  


Returnering

Vi håber, du bliver glad for alt, hvad du køber hos os. Skulle det ikke være tilfældet, har du 14 dage til at returnere dit køb. Alle varer skal returneres i samme stand, som de var i ved modtagelse. Det betyder, at en vare ikke må være beskadiget, beskidt eller bære nogen som helst tegn på brug andet end, at den har været prøvet på som i en fysisk butik. Alle mærker og skilte skal være intakte, og varen skal være i den originale polybag. Hvis en returneret vare vurderes at være beskadiget, beskidt eller bære tegn på brug, afvises den og returneres til afsender på dennes regning.

Du kan fortryde dit køb ved enten at skrive til os på shop@fub.dk eller bruge returformularen (skal printes), som var vedhæftet i bekræftelsesmailen med din faktura. Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du indenfor 14 dage fra modtagelsen returnere varen i samme stand og mængde, som du modtog den. Se under ”Sådan returnerer du en vare” for flere oplysninger.

Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til det samme kort, som du brugte ved købet. Fortrydelse skal anmeldes og returneres til FUB senest 14 efter købet. Husk at få en kvittering som dokumentation for, at du har indleveret en pakke til returforsendelse. Vær opmærksom på, at der kan gå op til 10 hverdage, før pengene går ind på din konto. Det afhænger af din kreditkortudbyder.

Sådan returner du en vare: 

1.     Marker den eller de varer, som du ønsker at returnere på den medsendte følgeseddel. Eller udskriv returformularen, som var vedhæftet din bekræftelsesmail med fakturaen fra FUB. Læg denne i forsendelsen sammen med varen, der skal returneres.

2.     Genbrug den oprindelige emballage, hvis denne ikke er beskadiget, luk den forsvarligt og sæt den forudbetalte GLS label på pakken. (Returlabel er kun vedlagt danske ordrer.)

3.     Vi tilbyder kun fri retur i Danmark. Returneringer uden en forudbetalt GLS label er for afsenderens egen regning. Pakker skal sendes med omdeling til vores lager. Vi tager ikke imod pakker leveret til pakkeshops eller andre afhentningssteder. Vi tager ikke imod pakker sendt med DAO.

4.     Afsender bærer ansvaret for returforsendelsen, indtil den er leveret på den anviste returadresse, så husk at få en kvittering som dokumentation for forsendelsen.

5.     Du kan forvente at få pengene tilbagebetalt indenfor 14 dage, efter du har sendt en pakke retur til os. Når vi har modtaget og behandlet din returnering, vil du modtage en bekræftelse på e-mail.

Du bærer det fulde ansvar for varen, indtil den er sikkert leveret på den anviste returadresse herunder. Det gælder også ansvaret for, at varen er forsvarligt emballeret. Vi tager ikke ansvar for returvarer, der er gået tabt eller er blevet beskadiget under levering, så vi anbefaler, at du får en kvittering med et trackingnummer som dokumentation for, hvornår varen er afsendt.

Vær opmærksom på, at pakker skal sendes med omdeling til den anviste returadresse. Vi tager ikke imod pakker leveret til pakkeshops eller andre afhentningssteder. Vi tager ikke imod pakker sendt med DAO. Hvis en forsendelse leveres til en pakkeshop og ikke til den anviste returadresse, vil forsendelsen ikke blive afhentet.

Returadresse:
FUB
c/o Alpi Danmark
Fastrupdalen 2
7400 Herning

Manglende returformular og returlabel
Hvis du ikke længere har den returformular, som vi sendte til dig på e-mail ved afsendelse af din ordre, kan du blot bruge den medsendte følgeseddel eller et stykke papir. Skriv dit navn, dit ordrenummer og de varer, du ønsker at returnere og vedlæg sedlen i forsendelsen

Hvis du mangler den forudbetalte returlabel, som skulle være vedlagt din ordre, skal du kontakte os på shop@fub.dk 

Fortrydelsesret
Der er 14 dages returret på alle varer regnet fra den dag, de modtages. Du kan fortryde dit køb ved enten at skrive til os på shop@fub.dk eller bruge returformularen (skal printes), som var vedhæftet i bekræftelsesmailen med din faktura. Vær opmærksom på, at du ikke kan fortryde et køb ved at nægte modtagelse af en ordre, uden at du har informeret os om det forinden. 

Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du blot returnere varen i samme stand og mængde, som du modtog den jf. vores returprocedure. Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til det samme kort, som du brugte ved købet. Fortrydelse skal anmeldes og returneres til FUB senest 14 efter købet. Husk at få en kvittering som dokumentation for, at du har indleveret en pakke til returforsendelse.

Refundering
Hvis du gør brug af din fortrydelsesret, refunderer vi det fulde beløb, som du har handlet for, hvis varen har været afsendt inden fortrydelsen. Leveringsomkostningerne refunderes kun, hvis hele ordren returneres. Vi refunderer købsbeløbet senest 14 dage efter, vi har modtaget dine returvarer. Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsbeløbet til det samme kort, som er brugt ved købet. Vær opmærksom på, at der kan gå op til 10 hverdage, før pengene går ind på din konto. Det afhænger af din kreditkortudbyder. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet i vores handelsbetingelser, betragter vi den som brugt og sender den retur uden refundering.


Kundeservice

Hvis du har spørgsmål til levering eller returnering af en vare, er du velkommen til at kontakte kundeservice på shop@fub.dk

Vi er klar til at hjælpe dig fra mandag til fredag mellem kl. 9 og 15. Vi bestræber os på at svare på din henvendelse hurtigst muligt og senest indenfor 24 timer.